MINDEN AMI FINOM:)))

Ételek, édes sütemények, sós sütik.

Gombás hús majonézes salátával


               A karaj hússzeleteket kiklopfolom, besózom, kicsit állni hagyom.

Közben elkészítem a gombát: Egy közepes fej vöröshagymát olajon megdinsztelek, pirospaprikát rakok bele, erre a szeletelt gombát, zöldpaprikát, paradicsomot, és fűszereket ( őrölt bors, bazsalikom, oregano), és egy kevés vizet öntök rá. Kicsit főzöm, a gomba hamar kész! Végül a sót is belerakom, és letakarom fedővel. A sóban állt hús szeleteket  lisztbe rakom, majd, tojás, liszt és tej keverékében megforgatom, és olajban kisütöm.

A Jénay tál aljába kisütött hús szeletet rakok 1 sorba, rá a már elkészített gombából kanalazok minden szeletre, és utána hús, rá gomba, amíg el nem fogy. A tetején mindig gomba legyen! Végül alufóliával letakarom, és előmelegített sütőben 20-30 percig sütöm. Köretnek hasábburgonya, vagy rizs tálalható.

Mi majonézes  krumpli salátával szeretjük a legjobban. Elkészítésének leírását lásd:

 Enyhén ecetes, cukros vízbe belerakjuk az előzőleg karikákra szeletelt, besózott, citromlébe áztatott vöröshagymát, a karikákra vágott főtt krumplit és a kockákra vágott alma darabkákat a héjával együtt. Állni hagyjuk.





Weblap látogatottság számláló:

Mai: 46
Tegnapi: 63
Heti: 407
Havi: 1 854
Össz.: 916 787

Látogatottság növelés
Oldal: Gombás hús majonézes salátával
MINDEN AMI FINOM:))) - © 2008 - 2024 - mindmegeszem.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »