MINDEN AMI FINOM:)))

Ételek, édes sütemények, sós sütik.

Narancsos csirke


  • 4 db csirkecomb (de lehet csirkemellfilé is, vagy a kettő vegyesen)
  • 3 dl tejszín
  • 1 dl narancslé
  • 1 evőkanál mustár
  • sült csirke fűszersó
  • pici olaj

Elkészítés: A csirkecombokat vagy egészben, vagy az alsó- illetve felsőcombra elvágva befűszerezzük. A tepsibe nagyon kevés étolajat öntünk, a húst belehelyezzük. A tejszínt, a narancslevet és a mustárt összekeverjük, jó alaposan eldolgozzuk benne a mustárt, majd a húsra öntjük. Fólia alatt kb. egy órát sütjük, majd a fóliát levéve aranybarnára sütjük, közben többször meglocsoljuk a húst a szafttal. Leginkább párolt rizs vagy rizi-bizi illik hozzá.

Megjegyzés:
Nagyon pikáns íze lesz a csirkének a szaftnak köszönhetően. Elkészítése egyszerű, de mégis különleges étel.





Weblap látogatottság számláló:

Mai: 24
Tegnapi: 63
Heti: 385
Havi: 1 832
Össz.: 916 765

Látogatottság növelés
Oldal: Narancsos csirke
MINDEN AMI FINOM:))) - © 2008 - 2024 - mindmegeszem.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »