Sült csirkeszárnyak
1 kg csirkeszárny
1 fej hagyma
5-5 evőkanál barna cukor és húsleves (leveskockából)
1 evőkanál durvára őrölt bors
6 evőkanál (menta, bazsalikom, koriander) szárított fűszerkeverék
1 marék rucola saláta
só
olaj, a sütéshez
A hagymát felaprítjuk, a csirkeszárnyakat félbevágjuk. Wokban vagy serpenyőben olajat forrósítunk, és hatosával-nyolcasával átpirítjuk a szárnyakat, majd kiszedjük, és itatósra tesszük. A visszamaradt olajban megfonnyasztjuk a hagymát, meghintjük a cukorral, és állandóan kevergetve karamellizáljuk. Óvatosan hozzáöntjük a húslevest, jól elkeverjük, majd visszarakjuk a csirkeszárnyakat. Megszórjuk borssal és fűszerkeverékkel, majd lefedjük, és kislángon főzzük legalább 20 percig. Közben gyakran kevergetjük, hogy a karamell minden csirkeszárnyat bevonjon. Tányérokra adagoljuk, és meghintjük finomra vágott rucolával. Rizzsel köríthetjük.