MINDEN AMI FINOM:)))

Ételek, édes sütemények, sós sütik.

Sült csirkeszárnyak

1 kg csirkeszárny
1 fej hagyma
5-5 evőkanál barna cukor és húsleves (leveskockából)
1 evőkanál durvára őrölt bors
6 evőkanál (menta, bazsalikom, koriander) szárított fűszerkeverék
1 marék rucola saláta

olaj, a sütéshez

A hagymát felaprítjuk, a csirkeszárnyakat félbevágjuk. Wokban vagy serpenyőben olajat forrósítunk, és hatosával-nyolcasával átpirítjuk a szárnyakat, majd kiszedjük, és itatósra tesszük. A visszamaradt olajban megfonnyasztjuk a hagymát, meghintjük a cukorral, és állandóan kevergetve karamellizáljuk. Óvatosan hozzáöntjük a húslevest, jól elkeverjük, majd visszarakjuk a csirkeszárnyakat. Megszórjuk borssal és fűszerkeverékkel, majd lefedjük, és kislángon főzzük legalább 20 percig. Közben gyakran kevergetjük, hogy a karamell minden csirkeszárnyat bevonjon. Tányérokra adagoljuk, és meghintjük finomra vágott rucolával. Rizzsel köríthetjük.





Weblap látogatottság számláló:

Mai: 48
Tegnapi: 63
Heti: 409
Havi: 1 856
Össz.: 916 789

Látogatottság növelés
Oldal: Sült csirkeszárnyak
MINDEN AMI FINOM:))) - © 2008 - 2024 - mindmegeszem.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »