MINDEN AMI FINOM:)))

Ételek, édes sütemények, sós sütik.

Rostonsült tarja

4 szelet sovány tarja, csont nélkül 
20 dkg vöröshagyma 
20 dkg paradicsom
10 dkg zöldpaprika
3-4 gerezd fokhagyma
1 kk. szárított majoránna 
borsos rostélyos fűszerkeverék, ízlés szerint
1 evőkanál olaj
Elkészítés: A húst sütés előtt egy nappal ízesítjük. Ehhez a vöröshagymát, a paradicsomot, a zöldpaprikát és a fokhagymát egy-egy kis tálkába vékony karikára vágjuk. A hússzeleteket a majoránnával és a fűszerkeverékkel ízesítjük, majd egy tálba úgy rétegezzük, hogy a hússzeletek közé rakjuk a karikára vágott zöldségeket, végül az olajjal meglocsoljuk. A tálat fóliával letakarva egy napra hűtőbe tesszük. Másnap a hússzeleteket egyenként alufóliába csomagoljuk úgy, hogy a paradicsom-, zöldpaprika-, vörös- és fokhagymaszeleteket is köré helyezzük. Faszénparázs felett vagy jénai tálban, alufóliával lefedve, sütőben többször megforgatva megpároljuk. Az alufóliából kibontva a szeleteket rózsaszínűre sütjük, majd különféle salátákkal tálaljuk. A fóliákból egy tálkába érdemes összegyűjteni a zöldséges, fűszeres párolólevet (akinek nem kell fogyókúráznia, annak a hús mellé tálaljuk).





Weblap látogatottság számláló:

Mai: 38
Tegnapi: 57
Heti: 406
Havi: 2 503
Össz.: 914 670

Látogatottság növelés
Oldal: Roston sült tarja
MINDEN AMI FINOM:))) - © 2008 - 2024 - mindmegeszem.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »