Hatlapos
A tésztához: 60 dkg liszt 10 dkg zsír vagy margarin 12 dkg porcukor szalalkáli 2 tojás annyi tej, amennyit felvesz (kb. 4 dl) A krémhez: 4 csomag vaníliás pudingpor kakaópor 1,7 l tej ízlés szerint cukor 1 csomag vaníliás cukor
Elkészítés:
Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 6 egyforma részre osztjuk, és nagyon vékonyra kinyújtjuk. A lapokat villával megszurkáljuk, hogy a tészta ne hólyagosodjon fel. Sütőpapíron, 180 fokon pár perc alatt megsütjük.
A krémhez a pudingot a szokásos módon elkészítjük. Ha valaki szereti nagyon csokisan, az csak csokipudingporból készítse, aki nem, az vaníliás pudinggal, és abba szitáljon kakaóport. A pudingot melegen a lapok közé kenjük, hűtőbe helyezzük, és szeletelés előtt több órán keresztül állni hagyni.