MINDEN AMI FINOM:)))

Ételek, édes sütemények, sós sütik.

Kapros csirkeragu0000019904.gif


6 db szép csirkecomb vagy csirkemell só, őröt bors, mustár kevés olaj 2 csokor kapor 2 dl tejföl egy jó evőkanálnyi liszt


Készítsd elő a húst(ha szürkéges tisztítsd meg, mossad jó alaposan át), vágd hasonló nagyságú darabokra. Egy serpenyőben forrósíts fel kevés olajat, dobd bele a húst és erős tűzön pirítsd meg. Ízesítsd sóval, őrölt borssal, mustárral, szórd bele az egyik csokor kaprot, finomra vagdalva. Ezeket jól rázd össze.

Eközben a tejfölt keverd simára a liszttel. Ha a hús megpuhult, vedd le a tűzről és szép alaposan keverd el benne a tejfölös habarás. Amikor ez is kész tálaláskor szórd rá a másik csokor kaprot is.

Én galuskát vagy tésztát szoktam mellé köretnek tálalni.




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 17
Tegnapi: 215
Heti: 232
Havi: 1 679
Össz.: 916 612

Látogatottság növelés
Oldal: Kapros csirkeragu
MINDEN AMI FINOM:))) - © 2008 - 2024 - mindmegeszem.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »