MINDEN AMI FINOM:)))

Ételek, édes sütemények, sós sütik.

Becsinált csirke fehér borban

50 dkg csirkecomb és mell,
1 nagy csomó petrezselyem,
1 kávéskanál majoránna,
1 kávéskanál bazsalikom és szárított kapor,
1 dl tejföl,
5 dkg vaj,
1 kávéskanál liszt,
3 dl savanykás bor,
1 kis fej hagyma,
1 gerezd fokhagyma, só.

A vajban üvegesre pároljuk a reszelt hagymát, rátesszük a húst, az apróra vágott petrezselymet és kaprot, a többi fűszert és a fokhagymát, megsózzuk, ráöntjük a bort, meg 1-1 dl vizet, és puhára pároljuk.
Ha a hús megpuhult, szedjük ki, a levéhez adjuk hozzá a tejfölben elkevert lisztet, és forraljuk fel.
Körítésnek adhatunk párolt zöldbabot, borsót, burgonyapürét.
A körítést tegyük tűzálló tálra, helyezzük rá a húst, végül öntsük rá a forró mártást.





Weblap látogatottság számláló:

Mai: 20
Tegnapi: 11
Heti: 753
Havi: 1 939
Össz.: 931 552

Látogatottság növelés
Oldal: Becsinált csirke fehérborban
MINDEN AMI FINOM:))) - © 2008 - 2024 - mindmegeszem.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »