MINDEN AMI FINOM:)))

Ételek, édes sütemények, sós sütik.

Dagadóba töltelék:


        4 db zsemle (vízben megáztatni), 4 tojás, törött bors, só,  1 nagy csokor összeaprított petrezselyem, 1 kis fej vöröshagyma dinsztelve, ételízesítő  ízlés szerint. Tavasszal én + teszek bele apróra vágott zöld fűszereket: tárkony, kakukkfű, majoranna, oregano.


Töltött hús elkészítése:

Egy szép ( kb. 50 dkg-os) dagadó közepét felszúrjuk A keletkezett nyílást kitágítjuk, kicsit besózzuk, fűszerekkel megszórjuk, és zúzott fokhagymával megkenjük.  Ezután az összedolgozott töltelékkel megtöltjük. A húst hústűvel, fogvájóval, esetleg cérnával összevarrjuk, hogy a töltelék lehetőleg benne maradjon. Majd pici vízzel és olajjal tepsibe helyezzük. 

Előmelegített sütőben 200 fokon alufóliával letakarva 30 percig sütjük, majd a fóliát levéve  még kb. 50 percig pirosra sütjük a hús nagyságától függően.

Én majonézes krumpli salátával és rizs körettel tálaltam:






Weblap látogatottság számláló:

Mai: 30
Tegnapi: 56
Heti: 122
Havi: 1 282
Össz.: 916 215

Látogatottság növelés
Oldal: Töltelék dagadóba
MINDEN AMI FINOM:))) - © 2008 - 2024 - mindmegeszem.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »