Hozzávalók:
60 dkg újburgonya, 2 fej hagyma, 20 dkg gomba, 1 paprika, 2 paradicsom, 5 evőkanál olaj, 1 evőkanál ételízesítő, 4 tojás, 1 dl tej, 1 csipet őrölt szerecsendió
Elkészítés:
A burgonyát a szokásos módon tisztítsd meg, majd uborkagyalun gyaluld le. Vágd a hagymát és a kicsumázott paprikát karikára, a gombát szeletekre, a paradicsomot gerezdekre.
Forrósítsd fel az olajat egy serpenyőben, tedd bele a szeletelt burgonyát, és süsd kb. 15 percig. Ezután add hozzá a hagymát, a gombát, és süsd további 5 percig. Ekkor tedd bele a zöldpaprikát, a paradicsomot, szórd meg az ételízesítővel, fűszerezd a borssal, és óvatosan keverd össze. A tojást verd fel a tejjel, fűszerezd a szerecsendióval és öntsd a burgonyára. Takaréklángon, a serpenyőt rázogatva süsd meg 5-8 perc alatt.