MINDEN AMI FINOM:)))

Ételek, édes sütemények, sós sütik.

Hagymás csirkecomb


  • 1 kg csirkecomb
  • 30-40 dkg vöröshagyma
  • 6 gerezd fokhagyma
  • bors
  • paprika
  • étolaj
  • alufólia
  • tepsi a sütéshez

Elkészítés: A csirkecombokat megtisztitás után besózzuk, majd sorban tepsibe rakjuk, és kb. 2 dl olajat öntünk rá. A tepsi tetejét jól lezárjuk alufóliával, majd kb. 1-2 órára a hűtőszekrényben állni hagyjuk. Ezt követően az alufóliát leszedve a csirkecombokat borssal és fűszerpaprikával megszórjuk úgy, hogy előtte a hagymakarikákat félretesszük, majd fűszerezés után ismét betakarjuk a hagymával, és a cikkekre vágott fokhagymával is megtűzdeljük. A tepsit újra visszazárjuk a fóliával, majd sütőben, a legmagasabb hőfokon megsütjük (sütési idő. kb. 20-30 perc).

Megjegyzés:
A hagymás csirkecombot burgonyapürével és franciasalátával tálalom, de a rizsköret is kiválóan illik hozzá.






Weblap látogatottság számláló:

Mai: 34
Tegnapi: 71
Heti: 466
Havi: 1 913
Össz.: 916 846

Látogatottság növelés
Oldal: Hagymás csirkecomb
MINDEN AMI FINOM:))) - © 2008 - 2024 - mindmegeszem.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »