MINDEN AMI FINOM:)))

Ételek, édes sütemények, sós sütik.

Gombával és sajttal töltött sertésborda

8 szelet kicsontozott sertéskaraj, só, bors.
A sajttöltelékhez: 10 dkg reszelt sajt, csipetnyi reszelt szerecsendióval összekeverve.
A gombatöltelékhez: egy kiskanálnyi apróra kockázott vöröshagyma, 5 közepes gomba megtisztítva és felszeletelve, egy mokkáskanál pirospaprika, só, fél evőkanálnyi olaj, petrezselyemzöld, egy evőkanál tejföl, egy evőkanál liszt.
A panírozáshoz: liszt, villával felvert sózott tojás, zsemlemorzsa.
A kisütéshez: étolaj.

Elkészítés:
A hússzeleteket kiklopfoljuk, megszórjuk sóval, borssal, aztán félretesszük.
A gombatöltelékhez az olajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát és a felszeletelt gombát, megszórjuk pirospaprikával, megsózzuk, és puhára pároljuk. A főzés végén apróra vágott petrezselyemzöldet adunk hozzá, aztán beleöntjük a tejfölben elkevert lisztet, jól megkeverjük, levesszük a tűzről és kihűtjük. (Egy kemény, de kenhető masszát kell kapnunk.)
Négy hússzeletet sajttal, négyet gombával töltünk meg úgy, hogy a tölteléket a hússzelet egyik felére halmozzuk, a hús másik felét ráhajtjuk, a széleket pedig fogvájóval vagy hústűvel összetűzzük.
A megtöltött húsokat a szokott módon lisztbe, tojásba, végül zsemlemorzsába forgatjuk, majd bő forró olajban aranybarnára sütjük.





Weblap látogatottság számláló:

Mai: 48
Tegnapi: 57
Heti: 416
Havi: 2 513
Össz.: 914 680

Látogatottság növelés
Oldal: Gombával sajttal töltött sertésborda
MINDEN AMI FINOM:))) - © 2008 - 2024 - mindmegeszem.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »