Kolbászos rakott kelbimbó
70 dkg (zöldséglevesben)forrázott kelbimbó
25 dkg füstölt kolbász
fél dl olívaolaj
1 fej vöröshagyma
zsemlemorzsa
4 dl tejföl
őrölt bors
1 csokor petrezselyem
só
A leforrázott kelbimbókat hosszában vágjuk félbe, és jól csepegtessük le. A forró olajban pirítsuk meg az apróra vágott hagymát, majd dobjuk rá az előkészített kelbimbót és a felszeletelt kolbászt. 3-4 percig pirítsuk, majd öntsük egy kiolajozott, zsemlemorzsával beszórt tálba a kolbászos ragu felét. A tejfölt ízesítsük sóval, borssal, petrezselyemmel. A felét locsoljuk a ragura, majd fedjük be a másik adag raguval. Egyenletesen igazgassuk el, és locsoljuk rá a maradék fűszeres tejfölt. 180 °C-os sütőben süssük pirosra. Forrón, friss kenyérrel tálaljuk.