MINDEN AMI FINOM:)))

Ételek, édes sütemények, sós sütik.

Tejszínes csirkeszárny zöldborsóval és kukoricával

Hozzávalók:
4 db csirkeszárny
zöldborsó (kb. 15 dkg)
egy doboz kukoricakonzerv
2 dl tejszín
olaj, só, bors, majoranna
1 gerezd fokhagyma
hagyma (vörös vagy főző)
köretnek: tészta

A hagymát felszeleteltem és az olajon megdinszteltem. Beletettem a csirkeszárnyakat, fehéredésig pirítottam, majd megsóztam, borsoztam, szórtam rá majorannát, tettem mellé egy gerezd fokhagymát 4 felé vágva és fedő alatt puhára pároltam. Kivettem a húst, beletettem a helyére a zöldborsót, majdnem készre pároltam fedő alatt. Hozzáraktam a kukoricát, felöntöttem a tejszínnel, majd visszaraktam a húst és pár percig együtt főztem.
Főtt tésztával tálaltam.







Weblap látogatottság számláló:

Mai: 431
Tegnapi: 52
Heti: 534
Havi: 1 720
Össz.: 931 333

Látogatottság növelés
Oldal: Tejszínes csirkeszárny zöldborsóval és kukoricával
MINDEN AMI FINOM:))) - © 2008 - 2024 - mindmegeszem.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »