MINDEN AMI FINOM:)))

Ételek, édes sütemények, sós sütik.

Csevap

Hozzávalók:

30 dkg sertéshús, 30 dkg marhahús, 30 dkg birkahús, 1 nagy fej vöröshagyma, 1 kiskanál őrölt bors, 1 kiskanál só, 3 evőkanál étolaj.
Olaj a sütéshez.
(Bevallom, én birkahús nélkül szoktam csinálni.)

 Elkészítés:

A húsokat kétszer ledaráljuk. A hagymát nagyon apróra vágjuk, a három evőkanál étolajban üvegesre sütjük (nem szabad megbarnulnia), majd az olajjal együtt a húshoz öntjük. Sózzuk, borsozzuk, aztán nagyon alaposan összegyúrjuk, majd minimum 2-3 órára, de még jobb, ha hosszabb időre, akár 1-2 napra hűtőgépbe rakjuk.

Sütéskor a fűszeres húsból kolbászkákat formázunk. Én nagyon picikert szoktam. Éppen egy falatnyi mindegyik. De a hagyományos csevap 10-15 cm hosszú.

A kolbászkákat grillen vagy serpenyőben egy kis olajban megsütjük.

De süthetjük a csevapot úgy is, hogy a húsból hurkapálcikára nyomkodunk egy kolbásznyit, és a hurkapálcikánál fogva forgatjuk a grillen.






Weblap látogatottság számláló:

Mai: 432
Tegnapi: 52
Heti: 535
Havi: 1 721
Össz.: 931 334

Látogatottság növelés
Oldal: Csevap
MINDEN AMI FINOM:))) - © 2008 - 2024 - mindmegeszem.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »