Puncskocka
9 tojás, 30 dkg kristálycukor, 2 puncs, 2 csokis pudingpor, 2 epres pudingpor, 1 sütőpor, 1 ráma, 20 dkg porcukor, 3 tojássárgája, fél dl rum, 2 vaníliás pudingpor, fél liter tej, 4 ek. kristálycukor
Elkészítése:
A 3 tojásfehérjét gőz fölött 10 dkg kristálycukorral felverjük. A sárgáját óvatosan belekeverjük, majd a pudingport, és egy kávéskanál sütőport. Állandó keverés mellett belekeverjük a habba. Tepsibe tesszük és azonnal előmelegített sütőben megsütjük. Ugyanígy készítjük el a másik kétféle pudingporral is. A kisült tésztát megkenjük krémmel. 1 vajat kiverünk 20 dkg porcukorral, majd 3 tojássárgáját, és fél dl rumot keverjük bele. A két vaníliás pudingport összekeverjük a kristálycukorral, majd a fél liter tejjel. Állandó keverés mellett sűrűre főzzük, majd hidegre kihűtjük. A vajkrémet kanalanként belekeverjük a pudingba. Ezzel kenjük meg a lapokat. A 3 tojás fehérjét felverjük gőz fölött 15 dkg porcukorral, a tésztára simítjuk, majd csokireszeléket szórunk rá.