MINDEN AMI FINOM:)))

Ételek, édes sütemények, sós sütik.

Töltött burgonyák :


10 db közepes burgonyát héjjában megfözzük, hagyjuk kihűlni, megpucoljuk, kettévágjuk és kiskanállal kiszedjük a közepét és megsózzuk őket.
( ebből ugye 20 db kis tölthető burgonya lesz )

A besamelles töltelék :

Elkészítjük a besamell mártást : vajat olvasztunk ,lisztet adunk hozzá, és tejjel vagy tejszínnel simára keverjük. Vegetával, sóval, fehérborssal, szerecsendióval ízlés szerint ízesítjük.
Egy edénybe teszek fél doboz kukorica konzervet és fél doboz zöldborsót, valamint apróra vágott és már előre megpírított szalonnát. Ezt leöntöm a besamell mártással úgy,hogy ne legyen túl folyós.
Ezt a masszát kiskanállal a kivájt burgonyákba töltöm, a tetejére sajtszeleteket rakok és beteszem a sütőbe. Addig sütőm amíg a sajt meg nem pírul.

Bolognai töltelékkel :

A darálthúst ugyanúgy készítem el mint a spagettinek és ezt töltöm bele a burgonyákba. Ezt a szószt érdemes elöző nap elkészíteni mert akkor a hűtőben megdermed és nem lesz annyira folyós mint frissen.






Weblap látogatottság számláló:

Mai: 52
Tegnapi: 63
Heti: 413
Havi: 1 860
Össz.: 916 793

Látogatottság növelés
Oldal: Töltött burgonyák
MINDEN AMI FINOM:))) - © 2008 - 2024 - mindmegeszem.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »