MINDEN AMI FINOM:)))

Ételek, édes sütemények, sós sütik.

Párizsi szelet

8 szelet borjúcomb vagy csont nélküli sertéskaraj (esetleg pulyka- vagy csirkemellfilé), tej, 4-5 gerezd fokhagyma, só, őrölt bors, tojás, liszt, étolaj.

Elkészítés:

A hússzeleteket enyhén kiklopfoljuk, aztán megózzuk, kicsit megborsozzuk. Egy zárható tetejű műanyag tálba larakunk egy réteg húst, rádobálunk néhány félbevágott fokhagymagerezdet, aztán megint jön egy réteg hús, majd újra fokhagyma. A rétegezést addig folytatjuk, amíg az összes húst bele nem raktuk a tálba. Végül annyi tejet öntünk rá, hogy teljesen ellepje.
Ezután a tálat lezárjuk, és egy éjszakára (de legalább egy-két órára) hűtőbe rakjuk.
Pácolás után a hússzeleteket kivesszük a fokhagymás tejből, alaposan lecsöpögtetjük.

Tojásból, lisztből és némi sóból palacsintatészta sűrűségű tésztát keverünk.

A hússzeleteket először lisztbe, aztán a tojásos tésztába forgatjuk, majd forró olajban kisütjük.





Weblap látogatottság számláló:

Mai: 21
Tegnapi: 71
Heti: 453
Havi: 1 900
Össz.: 916 833

Látogatottság növelés
Oldal: Párizsi szelet
MINDEN AMI FINOM:))) - © 2008 - 2024 - mindmegeszem.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »