Hozzávalók:
½ kg teljes kiőrlésű széles metélt
½ kg lilakáposzta
½ kg sárgarépa
½ kg vöröshagyma
20 dkg brokkoli
2 szál zeller
4 gerezd fokhagyma
1 evőkanál őrölt gyömbér
½ teáskanál fehérbors
3 evőkanál szójaszósz
2 evőkanál olaj
Elkészítés:
Ehhez egy méretes wokra lesz szükséged. Először főzd majdnem készre a tésztát sós vízben. Közben tisztítsd meg és vágd vékony csíkokra a zöldségeket, majd párold meg őket az olajon. Félúton (amikor már keverhetőre szottyadtak) add hozzá a pépesített fokhagymát, a szójaszószt, a borsot és a gyömbért egy kevés vízzel, párold fedő alatt pár percig. Szűrd le a tésztát, forgasd össze a wokban a zöldségekkel, és főzd együtt még néhány percig, hogy a tészta felszívja a zöldségek levét.