MINDEN AMI FINOM:)))

Ételek, édes sütemények, sós sütik.

Gombás-mustáros sertéssült

4 nagyobb vagy 8 kisebb sertéskaraj-szelet, 30 dkg (lehetőleg apró) gomba, 2 dl tejszín, 1 evőkanál liszt,  1 evőkanál mustár, étolaj, só, bors.

  A hússzeleteket kenjük be egy kis olajjal, szórjuk be sóval és darált feketeborssal, aztán tegyük pár órára a hűtőbe.
Egy serpenyőben forrósítsunk néhány evőkanálnyi olajat, tegyük bele a karajszeleteket, és mindkét oldalukat süssük pirosra, utána vegyük ki  őket a sütőedényből.
A hússütés után visszamaradt olajba tegyük bele a gombát (ha aprók, egyben, ha nagyobbak, szeletelve), pirítsuk át, aztán szórjuk meg egy evőkanál liszttel,  egy percig kevergetve pirítsuk tovább, majd öntsük fel a tejszínnel, keverjük bele a mustárt, ízesítsük sóval és darált feketeborssal. Tegyük bele a megsült hússzeleteket, és pár percig forraljuk össze.





Weblap látogatottság számláló:

Mai: 15
Tegnapi: 67
Heti: 228
Havi: 1 388
Össz.: 916 321

Látogatottság növelés
Oldal: Gombás mustáros sertéssült
MINDEN AMI FINOM:))) - © 2008 - 2024 - mindmegeszem.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »