MINDEN AMI FINOM:)))

Ételek, édes sütemények, sós sütik.


Tejszínes gesztenyetorta

Hozzávalók:
1 kész kakaós piskóta tortalap, 25 dkg gesztenyepüré, 2 evőkanál porcukor, 1-1 evőkanál rum és zselatin, 4 dl tejszín
- a díszítéshez: csokoládéreszelék, gesztenyeszívek

Elkészítés:
A töltelékhez a gesztenyepürét törd össze, a rummal meg a porcukorral keverd simára. A zselatint áztasd be, majd melegítsd addig, míg feloldódik. A kemény habbá vert tejszínbe először vigyázve forgasd bele a gesztenyés masszát, majd vékony sugárban a már majdnem kihűlt zselatint.
A piskótalapot vágd négybe, a lapokat egyenként kend meg krémmel, és helyezd őket egymásra. A torta oldalát és tetejét is vond be krémmel, és ha még marad egy kicsi belőle, töltsd csillagcsöves nyomózsákba, és cifrázd ki vele a tortát.
Hűtsd be, tálalás előtt díszítsd csokoládéreszelékkel, gesztenyeszívekkel.


tejszinesgesztenyetorta.jpg



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 401
Tegnapi: 52
Heti: 504
Havi: 1 690
Össz.: 931 303

Látogatottság növelés
Oldal: Tejszínes gesztenyetorta
MINDEN AMI FINOM:))) - © 2008 - 2024 - mindmegeszem.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »