MINDEN AMI FINOM:)))

Ételek, édes sütemények, sós sütik.

Csirkeszárny tokány  (+zöldborsó)  Nagyon finom!!!

Hozzávalók: 10 dkg csemege vagy füstölt szalonna, 50 dkg csirkeszárny, egy fej hagyma, só, bors, petrezselyem, 2 dl tejföl. 

Elkészítés:  A szalonnát felkockázom, a hagymát megpucolom és azt is finomra vágom, a szárnyakat pedig félbevágom. Serpenyőben a szalonnát zsírjára sütöm és kiszedem. Ebbe a finom zsírba dobom a hagymát és a csirkét., és kicsit együtt pirítom őket. Utána sózom, borsozom és takarékon kevés vízzel készre párolom. Amikor a hús már puha, akkor visszarakom a szalonnát, gazdagon meghintem petrezselyemmel, ráöntöm a tejfölt és még egy kicsit együtt forralom.

Általában makarónitésztával tálalom, salátával, de pároltrízzsel is nagyon finom.

Ezt a receptet persze lehet variálni: szalonna helyett kolbásszal is nagyon finom, és a víz helyett fehérborban való párolás is szenzációs eredményt hoz  .





Weblap látogatottság számláló:

Mai: 434
Tegnapi: 52
Heti: 537
Havi: 1 723
Össz.: 931 336

Látogatottság növelés
Oldal: Csirkeszárny tokány
MINDEN AMI FINOM:))) - © 2008 - 2024 - mindmegeszem.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »